Dieta rusoaicelor sau cum să slăbești spectaculos într-un timp scurt

de: Elena
11 02. 2021, 14:39

Fiecare femeie își dorește să arate bine, să se simtă bine în propria piele, să poată purta tot ce îți dorește, fără a avea grija kilogramelor în plus sau a colăceilor nedoriți de pe burtă. 

Însă, în perioada sezonului rece sau atunci când nu mai ai grijă atât de mult la ceea ce mănânci, celulita începe să își facă de cap și să facă probleme, mai repde decât te-ai aștepta.

Ciao.ro vă prezintă o dietă uimitoare, folosită de vedetele din lumea întreagă, mai ales atunci când ai nevoie să slăbești mult, într-un timp relativ scurt.

În această dietă absolut senzațională, nutriționiștii ruși recomandă să limitaţi consumul de carbohidraţi, în special zaharurile (bomboane, îngheţată, ciocolată, produse de patiserie), deoarece se dizolvă repede în organism şi se transformă în grăsime. De asemenea, nu este recomandat consumul de grăsimi animale. Cantitatea de sare și fluidele din alimentație este de asemenea limitată.

Nu este recomandat consumul de condimente dure, iar piperul, muștarul și maioneza nu se consumă în cantități prea mari. Din meniul dietei rusești sunt excluse alimentele afumate și sărate, cu excepția verzei murate (îmbunătățește digestia). Sunt excluse și băuturile alcoolice.

Dieta rusească

Iată cum arată meniul dietei pe o perioadă de o săptămână:

Luni

Mic dejun: 100 g pește fiert, 150 g salată de varză, mazăre verde, morcovi fierți, o ceașcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 150 g carne fiartă, 100 de grame de brânză de vaci, 2 mere.
Prânz: supă de legume, 150 g salată de varză și morcovi, 1 ceașcă de compot de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, o ceașcă de ceai fără zahăr.

Marți
Mic dejun: 200 g salată de varză tocată, mazăre verde și ceapă, asezonată cu ulei vegetal, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 1 cană iaurt.
Prânz: 100 g pește fiert, un pahar de suc de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, 1 portocală.

Miercuri
Mic dejun: 1 ou fiert moale, 1 felie de pâine prăjită, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 100 g terci de cereale cu fructe.
Prânz: 150 g carne de pui slabă fiartă, 2 mere, 1 portocală.
Cină: salată condimentată cu ulei vegetal, 1 cană suc de mere.

Sunteți deja la jumătatea săptămânii!

Joi
Mic dejun: 1 ceașcă de iaurt, 1 biscuit.
Gustare: salată de legume crude, asezonată cu ulei vegetal.
Prânz: 100 g carne fiartă, 150 de grame de salată de varza acră și ceapă verde.
Cina: un bol de supă de legume, 100 g morcovi rași proaspeți, cu un pic de maioneză.

Vineri
Mic dejun: 3 linguri branză de vaci, o ceașcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 2 mere, 2 portocale, 1 pahar suc de portocale.
Prânz: 1 mezel dietetic, 150 g varza proaspată cu suc de lămâie, 1 pahar suc de portocale.
Cina: 150 g pește slab fript, 100 g coacăze negre, un pahar de apă minerală.

Sâmbăta
Mic dejun: 100 de grame de carne fiartă, 100 de grame de varză acră
Gustare: 100 g branză de vaci fără grăsimi.
Prânz: un bol de legume sau suăa de ciuperci, o bucată mică de pâine neagră.
Cina: 1 bucată de carne de porc la gratar, 100 de grame de sfecla fiarta, o ceasca de ceai fara zahar.

Duminica
Mic dejun: 100 de grame de fulgi de ovăz cu 1 lingură miere.
Gustare: 150 g de salată de fructe după cum se dorește.
Prânz: 100 g pește fiert, 150 g salată de legume crude.
Cina: 100 de grame de carne de pui fiartă, 2 cartofi fierți, 1 măr, 1 cană suc de mere.

 

Sursa foto: Pexels.com